Генерал-полковник Олександр Сирський провів два дні на передовій у зв’язку зі складною ситуацією на сході країни.

Він працював у частинах, які ведуть оборонні дії на Покровському та Курахівському напрямках, де ворог намагається прорвати оборону. Про це повідомив в Мережі сам Сирський.

Генерал зазначив, що основні ударні сили російських військ сконцентровані саме на цих напрямках. Ворожі атаки відбуваються щоденно, але мета Збройних Сил України полягає в утриманні рубежів і завданні максимальних втрат противнику. Також українські військові повинні зірвати плани ворога та виграти час для формування резерву.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Сирський нагадав, що окупанти мають перевагу у чисельності, озброєнні та військові техніці. Ворог застосовує артилерію, ударні дрони та всі інші можливі засоби, щоб завдати українській стороні непоправних втрат.

Під час перебування на передовій генерал провів роботу з командирами підрозділів, де були ухвалені необхідні рішення щодо посилення оборони резервами та виділення додаткових ресурсів. Також він вручив відзнаки кращим воїнам, які відзначилися в боях.