Сало є вкрай популярною стравою в нашій країні та фактично символом української кухні. Багато людей вживають цей продукт практично щодня, адже він по-справжньому універсальний.

Але чи це шкідливо? Щоб відповісти на це питання, потрібно розібратися з деякими деталями.

Так, велику різницю має те, в якому обсязі здійснюється споживання сала. Якщо йдеться про 30-50 грам як доповнення до основної страви, то жодних проблем це не принесе.

На додаток, через наявність такого продукту в раціоні в організмі відбудуться також деякі позитивні зміни.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Зокрема, очікується поліпшення травлення та роботи жовчного міхура. Крім того, цілюще регулярне вживання сала впливає на функціонування серця та судин.

Також не варто забувати, що в салі міститься велика кількість вітамінів A, D, E, а також цинку та калію.