Бронеавто для Збройних Сил України з найвищим рівнем захисту створили колишні вихованці Київського політехнічного інституту. 

Інженери-розробники представили свій новаторський винахід під назвою “Інгуар 3”, який витримує влучання бронебійних куль, уламків від снарядів та підрив на протитанковій міні. 

За їхніми словами, ця броньована машина значно перевершує захист “Козаків” та “Новаторів”, які вже знаходяться на озброєнні ЗСУ.

Інженери підкреслюють, що “Інгуар 3” буде найміцнішим бронеавтомобілем. Вони почали розробку після початку повномасштабного вторгнення Росії, перетворивши свій досвід у військовому ремонті на інноваційний продукт. Від ідеї до втілення у життя минуло майже рік.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Головна мета розробників – забезпечити високий рівень захисту. Вони вивчили західні розробки, а також техніку ворога, зваживши всі переваги та недоліки на шляху створення ідеального бронеавтомобіля.

“Це може бути машина для перевезення десанту, пікап, медична або навіть носій важких систем озброєння”, – зазначили інженери.