Не секрет, що соковиті котлети неможливо приготувати без цибулі, але цей важливий інгредієнт недостатньо подрібнити і додати у фарш.

Виявляється, досвідчені кухарі завжди роблять з овочем трохи інший «ритуал».

Лякатися не варто, адже жодних складних дій у цьому випадку не передбачено.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Все що потрібно — просто подрібнити цибулю ножем замість того, щоб давити її в м’ясорубці.

Завдяки цьому способу смак буде дуже насиченим, а текстура страви приємно здивує навіть гурманів.