Українська співачка Камалія відреагувала на поширення в Мережі фото, на яких вона зображена з синцями та кров’ю на обличчі.

Співачка заперечила, що стала жертвою насильства, і запевнила шанувальників, що з нею все гаразд.

“Зі мною все гаразд, я вся ціла. Все нормально. Я в шоці. Всі друзі телефонують. Вже дві години надсилаю всім свої фото й відео. Я не розумію, що це коїться? Кажуть, була якась атака… Так що я вийшла в ефір, щоб показати всім, що я жива, здорова і все зі мною гаразд”, – сказала Камалія в прямому ефірі.

Фотографії, які з’явилися в Мережі, викликали хвилю занепокоєння серед шанувальників співачки. Багато хто з них висловив їй слова підтримки і закликав розслідувати цю ситуацію.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Наразі невідомо, хто публікував ці фото і з якою метою. Деякі користувачі Мережі висловили припущення, що це може бути піар-хід або невдала спроба дискредитувати співачку.

Камалія не вперше стикається з подібними атаками. У 2019 році вона вже ставала жертвою фейкових новин про свою смерть.