Українці пенсійного віку мають унікальну можливість знайти високооплачувану роботу, заробляючи до 20 000 гривень на місяць.

Попри те, що мінімальна зарплата залишається низькою, роботодавці активно шукають кваліфіковану робочу силу серед пенсіонерів.

За інформацією з різних джерел з пошуку роботи, на ринку праці доступні різноманітні вакансії для людей похилого віку. Наприклад, комендант у хостел може розраховувати на зарплату від 8 тисяч гривень. Там надається безплатне проживання.

Для тих, хто віддає перевагу активній роботі на свіжому повітрі, є вакансії двірника або комплексного працівника. Зарплата для цих посад може сягати 9 200 гривень.

Ще однією привабливою можливістю для пенсіонерів є робота кухарем-заготівельником з оплатою до 20 000 гривень на місяць. Кандидати зможуть не лише знайти стабільну роботу, але й отримати навички роботи зі сучасним обладнанням.

Служба таксі також шукає водіїв. Зарплата може сягати до 35 000 гривень, а для цього потрібно мати власне авто та водійські права.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Оператор call-центру – ще одна можливість для пенсіонерів заробляти від 12 000 гривень, працюючи в комфортних умовах.

Навіть ті, хто має досвід роботи у виробництві, можуть знайти вигідну пропозицію. Наприклад, слюсар-ремонтник може розраховувати на зарплату приблизно 20 000 гривень.

Навіть ті, хто не має досвіду в конкретній сфері, можуть отримати можливість працювати швачкою, заробляючи від 20 000 гривень на місяць.