Спатифілум притягує багатством і цей вазон ще відомий під назвою “жіноче щастя”.

Квітка популярна особливо серед жінок не тільки завдяки своїй красі, але й тому, що приносить власниці любов, щастя та радість материнства. Утім, важливо правильно розмістити спатифілум, щоб справді він приносив удачу.

Зрозуміло, що найкращим місцем для вазона є підвіконня, але не те, яке виходить на південь. Все тому, що віконні отвори – так звані фільтри, які захищають дім від негативу та поганих енергій. Тому, якщо поставити вазон на підвіконня, це допоможе підтримати добробут в оселі.

Вазон полюбляє півтінь, тому прямі сонячні промені можуть призвести до захворювання.

Ідеальною кімнатою є спальня. Якщо поставити біля ліжка, то це допоможе зміцнити сімейні зв’язки, покращити сон та інтимні стосунки з партнером.

Якщо жінка самотня, то рослину треба поставити у центрі дому. Це допоможе знайти кохання.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Для розпалювання пристрасті в стосунках та знову ж таки кохання для спатифілума треба обрати місце у південно-західній частині дому. Якщо хочете дітей – у західній частині дому. У такому разі обирайте білий або сріблястий горщик.

Щоб залучити багатство, поставте вазон у південно-східній частині оселі. Так ви залучите фінансове благополуччя та додаткові джерела доходу.