Артистка Юлія Юріна, яка активно бореться за українське громадянство та популяризує українську культуру, поділилася драмою у стосунках з рідними в Росії.

За словами Юлії, її батьки, щиро вірячи російській пропаганді, не вірять її розповідям про звірства окупантів в Україні.

“Жоден з них не вірить моїм словам чи фотодоказам, — говорить співачка. – Натомість постійно дорікають, що я нібито ненавиджу їхню країну-терористку”.

Співачка зізнається, що їй важко спілкуватися з рідними, адже всі розмови закінчуються сварками.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Ми говоримо на підвищених тонах, — ділиться Юлія. – Мій досвід з деокупованих сіл, гуманітарні місії, фотографії з розбомблених церков — нівелюються пропагандою. Вони не вірять мені, вірять всьому, що їм кажуть. У мене немає відчуття, що вони мене люблять як доньку”.

Юлія Юріна, яка вже понад 12 років бореться за українське громадянство, не втрачає надії на те, що їй вдасться достукатися до сердець рідних.