Час і сонячний ультрафіолет – головні вороги нашої шкіри, які поступово змінюють і роблять її більш зрілою на вигляд. І якщо з часом боротись неможливо, то від ультрафіолету можна захиститись, принагідно зробивши свій макіяж більш антивіковим.

Віповідним лайфхаком поділилась у своєму TikTok б’ютіблогерка Синтія Гау. Жінка, який уже виповнилось 60 років, розповідає своїм підписникам про секрети молодості. Вона показала, як за допомогою звичайних засобів легко розгладити шкіру макіяжем, ще й захистити її від сонця.

Синтія нагадала, що з віком жінки часто починають відмовлятись від тонально крему, оскільки через появу зморщок він починає погано лягати на шкіру. Пігмент забивається у заглиблення і створює нерівне покриття.

Зазвичай для зрілої шкіри рекомендується змішувати тональний крем зі зволожувальним. Тоді він створює більш легке покриття і не скочується у зморшки. Однак блогерка показала ще більш дієвий лайфхак. Вона замінила зволожувальний крем сонцезахисним.

Обирати потрібно засіб від ультрафіолету, призначений саме для обличчя. Він не має створювати ефекту жирності і не залишати світлих плям. Якщо ви знайшли свій ідеальний сонцезахисний крем, витісніть горошинку на тильну сторону зап’ястка, поруч покладіть необхідну вам кількість тональної основи і ретельно перемішайте їх між собою – засіб готовий.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тепер нанесіть його на обличчя звичним вам способом і розтушуйте. Тон, змішаний з SPF, має лягти рівним шаром, наповнити шкіру і надати їй здорового сяйва. У коментарях підписники блогерки порекомендували під цю суміш наносити ще й зволожувальний засіб – він забезпечить ще рівніше покриття.

Окрім того, що така суміш забезпечить чудовий макіяж, вона ще й захищатиме ваше обличчя від сонця, коли ви вийдете на вулицю. А саме сонячний ультрафіолет відповідальний за більшість ушкоджень, які призводять до старіння шкіри, переконують дерматологи.