Для тих, хто не любить випікати, але дуже хоче на свято паску власного приготування, ми підготували дивовижний рецепт.

Нам знадобляться такі інгредієнти:

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Сир – 500 г
Олія вершкове – 150 г
Молоко згущене – 250 г
Сметана – 150 г
Ванільний цукор – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  • в одній ємності змішуємо сир і олію, після чого ретельно перетираємо отриману масу
  • додаємо згущене молоко, ванільний цукор і сметану
  • блендером збиваємо все до однорідної маси, потім формуємо нашу паску за допомогою спеціальної форми
  • притискаємо його чимось важким і залишаємо в холодильнику на 12 годин.