За кілька днів виповниться 45 років від дня трагічної смерті легендарного українського актора Василя Бикова. Життя знаменитості обірвалося через ДТП на трасі під Києвом, внаслідок якого шансів вижити у нього просто не залишалося.

Для більшості людей Биков є чи не еталонним представником радянської кіноіндустрії, але великого пієтету сам актор до радянської влади ніколи не мав.

Щобільше, частково саме «совок» і загнав зірку кіно до могили, адже до смерті в аварії Биков двічі пережив інфаркт на тлі трагедії із сином.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Молодика під час служби в армії кинули до психіатричної лікарні через конфлікт із командуванням, після чого все його життя пішло навперейми. Скасувати помилковий діагноз ніхто з лікарів не хотів, побоюючись проблем, а жити з таким вовчим квитком у країні Рад було просто неможливо.

У результаті чоловік кілька разів намагався тікати з СРСР, і лише з третьої спроби в нього це вийшло. Нині син Бикова живе у Канаді.