В ІДІЛ зробили ще одну заяву про теракт у підмосковному Красногорську, де від рук бойовиків загинули майже півтори сотні росіян. Публікацію з приводу нападу на «Крокус Сіті Холл» було зроблено в офіційній газеті терористичної організації.

У матеріалі «ігіловці» ще раз взяли на себе відповідальність за бійню та звернули увагу, що Кремль, який звинувачує у всьому Україну, тим самим демонструє свою слабкість, намагаючись «ухилитися від визнання свого великого провалу».

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Згідно зі статтею, спочатку терористи не планували йти з місця злочину. До їхніх завдань входив бій проти російських силовиків, але плани довелося змінити через проблеми зі зброєю.

У результаті бойовики успішно втекли з місця злочину, а штурм будівлі спецназом розпочався лише за годину, що призвело до значного збільшення кількості жертв.