Кулінарна блогерка Анастасія Сакура поділилася зі своїми підписниками ще одним рецептом легкого та повітряного десерту з яблук і желатину.
Інгредієнти:
- яблуко – 2-3 шт.
- желатин – 15 г
- вода – 100 мл
- кориця – дрібка
- ванілін – дрібка
Спосіб приготування:
Очищуємо яблуко від шкірки та вирізаємо серцевину. Розрізаємо на 4 частини. Перекладаємо до пакет або рукава для випікання. Кладемо до мікрохвильової печі на 5 хвилин.
Тим часом заливаємо желатин водою та залишаємо на 5 хвилин. Дістаємо запечені яблука з мікрохвильової печі та перекладаємо їх до чаші блендера. Додаємо корицю, ванілін і пів склянки води. Добре перебиваємо блендером. Розігріваємо желатин і додаємо його до яблук. Спершу акуратно перемішуємо лопаткою, а потім збиваємо міксером протягом 7-10 хвилин до білої консистенції.
Розливаємо суміш до формочок і кладемо до холодильника на 1 годину.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Легкий і корисний десерт готовий.
Цей десерт поєднує в собі простоту приготування, доступність інгредієнтів і вишуканість смаку.