Кулінарна блогерка Анастасія Сакура поділилася зі своїми підписниками ще одним рецептом легкого та повітряного десерту з яблук і желатину. 

Інгредієнти:

  • яблуко – 2-3 шт.
  • желатин – 15 г
  • вода – 100 мл
  • кориця – дрібка
  • ванілін – дрібка

Спосіб приготування:

Очищуємо яблуко від шкірки та вирізаємо серцевину. Розрізаємо на 4 частини. Перекладаємо до пакет або рукава для випікання. Кладемо до мікрохвильової печі на 5 хвилин.

Тим часом заливаємо желатин водою та залишаємо на 5 хвилин. Дістаємо запечені яблука з мікрохвильової печі та перекладаємо їх до чаші блендера. Додаємо корицю, ванілін і пів склянки води. Добре перебиваємо блендером. Розігріваємо желатин і додаємо його до яблук. Спершу акуратно перемішуємо лопаткою, а потім збиваємо міксером протягом 7-10 хвилин до білої консистенції.

Розливаємо суміш до формочок і кладемо до холодильника на 1 годину.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Легкий і корисний десерт готовий.

@anastasiia_usefulfood

Всього 2 інгредієнти , а такий ніжний та повітряний десерт🍎 Обов’язково збережіть та приготуйте!🫶🏻 •2-3яблука •15г желатину •трішки кориці та ваніліну Як приготувати у відео👆🏻❤️ #корисно #пп #желатин #десерт#яблука

♬ оригінальний звук – anastasiia_usefulfood

Цей десерт поєднує в собі простоту приготування, доступність інгредієнтів і вишуканість смаку.