Кількість постраждалих внаслідок атаки РФ балістичними ракетами по Києву вранці 25 березня зросла до семи осіб.

За інформацією ДСНС та міської влади, уламки ракети серйозно пошкодили будівлю Академії декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука у Печерському районі. Там триває розбір завалів, де можуть бути ще люди.

Рятувальники показали наслідки чергової терористичної атаки РФ. Водночас в Мінкульті розповіли, що вщент зруйновано спортзал, конгрес-хол та виставковий центр. Приміщення кафедр та авдиторій теж суттєво пошкоджені.

Падіння уламків ракет зафіксували у лісосмузі в Голосіївському районі, а також приватних секторах в Дніпровському та Солом’янському районах.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Зауважимо, що російські терористи завдали удару балістичними ракетами “Циркон” з вертикальних пускових контейнерів з Криму.

“Декілька ракет подолали відстань у 580 км до Києва за ~3хв, що дає змогу оцінити швидкість ракет як 11’600 км/год, що є гіперзвуком”, – пояснив він, додавши, що всі ракети летіли у центр Києва.