Російський диктатор владімір путін прокоментував стрілянину у концертному залі “Крокус Сіті Хол”, який стався ввечері 22 березня.

Диктатор звернувся до росіян та пообіцяв їм справедливе покарання винуватців. За його словами, усіх причетних до теракту затримали. Вони нібито спробували втекти до України, адже на кордоні вже було готове “вікно” для прориву на українську територію.

“Всього затримано 11 людей. Ми зіткнулися з підготовленим масовим вбивством мирних людей. Це показова кара”, – сказав путін, додавши, що покарання понесуть усі виконавці, організатори та замовники.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, що влада РФ спочатку заявляла про затримання 4-х підозрюваних біля кордону з Україною. ФСБ РФ нібито з’ясувала, що затримані мали “відповідні контакти на українській стороні”.

Зауважимо, що провину за теракт взяла на себе організація ІДІЛ, а саме афганський осередок “Вілаят Хорасан”. Раніше про це Кремль вже повідомляв Вашингтон. США не знайшли причетності України у цій справі.