Попередження про можливий інцидент стрілянини було надіслане до російських владних структур.

Магомед Торієв, представник Комітету Інгуської незалежності, попередив про можливість масштабного теракту у “Крокус Сіті” у підмосковному районі, який спричинив загибель понад сотні людей.  

Торієв наголосив, що Росія має тенденцію використовувати такі теракти для досягнення своїх політичних цілей, включаючи обвинувачення інших національних груп, таких як інгуші, та спроби отримати підтримку від міжнародних спільнот.

Нещодавно посольство США у РФ також попередило про можливі теракти у Москві.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Заяву головного управління розвідки Міністерства оборони України вказувало на те, що теракт у Красногорську був спланований та організований російськими спецслужбами під керівництвом Путіна.

Заступник очільника Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв також підкреслив, що у разі встановлення причетності до теракту з боку Києва та його “натхненників”, вони мають бути розшукані та безпощадно покарані як терористи.