Принцеса Уельська Кейт Міддлтон розповіла про серйозне захворювання.

Нещодавно королівська особа зникла з радарів медіа та не з’являлася на публіці. З’явилося чимало різних здогадок та версій, зокрема і про коханку принца Вільяма.

Проте 42-річна Кейт нещодавно пережила хірургічне втручання, але зараз проходить хіміотерапію через рак. Про це йдеться у відеозверненні принцеси, опублікованому на офіційній Instagram-сторінці princeandprincessofwales.

За її словами, інформація про захворювання шокувало не тільки її з Вільямом, але вони робили все можливе, щоб зберегти приватність заради їхньої родини. Це зайняло певний період: спочатку операція, потім період відновлення, а згодом ще одне лікування.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Найголовніше, нам знадобився час, щоб пояснити все Джорджу, Шарлотті та Луї так, як їм це зручно, і запевнити їх, що зі мною все буде гаразд”, – сказала Кейт.

Вона додала, що з кожним днем їй все краще, вона стає сильнішою та зосереджується на речах, що допоможуть одужати. Її заспокоює та розраджує, що Вільям поруч.