Погода в Україні цього тижня обіцяє бути неоднозначною, проте в цілому сприятливою для тих, хто чекає на весняне тепло. За даними Укргідрометцентру, волога повітряна маса залишатиметься протягом тижня, але більшість областей країни може очікувати позитивні температурні показники вдень.

Понеділок, 18 березня:

Початок тижня в Україні супроводжуватиметься хмарною погодою. У західних областях можливий невеликий мокрий сніг, а в Карпатах прогнозують помірний сніг. На решті території очікується дощ, що місцями переходитиме в дощ з мокрим снігом.  

Вівторок, 19 березня:

У вівторок опади в більшості областей будуть продовжуватися у вигляді дощу чи мокрого снігу, з подекуди можливим туманом. Температурні показники піднімуться від +1 до +11 градусів вдень, а вночі становитимуть до 6 градусів.

Середа, 20 березня:

Середа принесе опади в центральні та західні області, а в Карпатах очікується сніг. У західних областях можливе налипання мокрого снігу, а на дорогах ожеледиця. Температура повітря збережеться в межах 11 градусів.

Четвер, 21 березня:

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У південних та південно-західних областях очікуються дощі, місцями з мокрим снігом, при температурі від 1 до 12 градусів тепла. У решті країни опадів не передбачається, та температура становитиме 6 градусів.

П’ятниця, 22 березня:

Під завершення тижня очікується безопадна погода, з вранці місцями туманом. Температурні показники вдень піднімуться до +12 градусів.