Не секрет, що в наші дні «магазинна» курятина буквально напхана гормонами та антибіотиками. Завдяки таким добавкам виробник суттєво знижує витрати на виробництво продукту, але вживати в їжу таке м’ясо багато хто вважає небезпечним.

Хай там як, існує спосіб значно знизити концентрацію небажаних речовин у курці в домашніх умовах.

Для цього необхідно ретельно промити тушку, приділивши особливу увагу внутрішній частині, де накопичується більшість шкідливих речовин.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Далі необхідно зняти з курки шкіру та замочити в розчині з трьох столових ложок солі на літр води з додаванням двох столових ложок лимонного соку.

У рідині м’ясо повинно полежати не менше двох годин, після чого розчин слід вилити та замінити на новий, повторимо процедуру. Після цього курка буде придатна до споживання.