Щоб приготувати смачні, ніжні сирники без борошна, скористайтеся звичайною манкою.

Інгредієнти для приготування сирників:

  • домашній сир  — 600 г,
  • яйце  — 1 шт.,
  • цукор  — 4 ст. л.,
  • ванільний цукор — 1 ч. л.,
  • манна крупа  — 8 ст. л (якщо сир дуже вологий, можна збільшити),
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

До сиру додаємо яйце, ванільний і звичайний цукор, перемішуємо.

Додаємо манку. Ретельно перемішуємо до однорідності виделкою чи ложкою, або використовуємо товкачик для картоплі. Якщо тісто буде занадто рідким, додаємо ще трохи манки.

Даємо тісту постояти 15 хвилин, щоб манка трохи розбухла.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Притрушуємо дошку або стіл манкою. Формуємо з тіста кульки та трохи приплюскуємо кожну, паніруємо їх у манці.

Розігріваємо пательню з невеликою кількістю соняшникової олії, викладаємо сирники та смажимо по кілька хвилин з кожного боку до утворення золотавої скоринки.

Готові сирники викладаємо на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.