Російські добровольці, які беруть участь у боротьбі на боці України, анонсували початок другої фази своєї операції, під час якої планують завдати ударів по військовим цілям на території РФ.

Цю інформацію оголосив в етері телемарафону доброволець легіону “Свобода Росії” Олексій Барановський. За його словами, “сюрпризи” почнуться вже завтра.

Російські повстанці озвучили плани завдати ударів по військових об’єктах на території росії. Це має відбутися 14 березня — у день, коли у РФ почнеться електоральна процедура.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Барановський заявив, що ці дії спрямовані проти електоральної процедури, яка починається у Росії, і яка ще раз підтверджує узурпацію влади владіміром путіним. Він закликав мешканців міст, які знаходяться близько до військових об’єктів у Курській та Бєлгородській областях, залишити своє житло та перебувати у більш безпечних місцях.

Крім цього, “визвольна операція” російських добровольців переходить до другої фази, в якій буде зроблено “рішучі дії з повітря”.