У Москві співробітники силових структур вбили двох громадян Казахстану.

Пояснили все це тим, що казахи нібито спробували організувати теракт у РФ. Після появи публікацій у пропагандистських медіа Комітет нацбезпеки Казахстану розпочав досудове розслідування.

У відомстві наголосили, що КНБ Казахстану веде розслідування у тісному контакті з ФСБ РФ. Поки тільки підтвердили, що вбиті особи мають громадянство Казахстану та їхній виїзд до росії.

Своєю чергою російська ФСБ заявила, що 7 березня двоє казахів хотіли здійснити теракт в синагозі в Москві. “Терористи” були з осередку ІДІЛ в Афганістані “Вілаят Хорасан”. Їх застрелили, коли вони нібито чинили опір зі зброєю.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Медуза пише, російські силовики провели обшук у ліквідованих підозрюваних. Було знайдено вогнепальну зброю, боєприпаси та деталі для виготовлення саморобної вибухівки. Росіяни позиціюють це як теракт.

Телеграм-канал Astra уточнив, що перестрілка силовиків РФ з “бойовиками ІДІЛ” відбулася вранці 7 березня в селі Коряково Калузької області. Булло вбито 35-річного Сабіта Аширалієва та 32-річного Джанібека Таскулаєва, які прибули до росії 28 лютого.