Кремлівська пропаганда продовжує нагнітати агресію щодо сусідніх країн. Останнім часом все частіше під цей удар потрапляє Казахстан, де мешкає значна російська меншість.

Один із епізодів цієї цілеспрямованої діяльності нещодавно мав місце на шоу «Соловйов Live», де один із найбільш одіозних z-патріотів Сергій Мардан почав істерити через новину про звільнення в сусідній країні жінки через незнання мови країни, в якій вона живе.

Втім, агресію у пропагандиста викликав не сам факт звільнення, а те, як на нього відреагували росіяни. Судячи з коментарів під публікацією, багато громадян РФ погодилися, що жінку було звільнено резонно, адже співробітниця пошти в Казахстані зобов’язана володіти казахстанською мовою.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Мардан назвав росіян, які мають таку думку «терпилами» і, зірвавшись на крик, заявив, що росіян законодавство країн колишнього СРСР стосуватися не повинно, оскільки вони є привілейованою частиною суспільства.

“Російські люди, які опинилися, на території будь-якої пострадянської країни, нікому нічого не винні”, – заявив він.