Український співак та захисник Віталій Козловський прокоментував скандал зі своїм колишнім продюсером Ігорем Кондратюком.

Як раніше ділився Козловський, Кондратюк стягує з нього борг за розірвання контракту 10 років тому з військової зарплатні Віталія. Військовий публічно заявив, що зневажає свого колишнього продюсера. Також Козловський розповів, що Кондратюк до 60 років робив все, аби уникнути мобілізації і “відкосив” від служби своїх рідних:

“Цей козел, він все зробив для того, щоб самому не воювати, бо переховувався до того, як йому виповнилося 60 років. І все зробив для того, щоб його діти не служили, розумієте? І зараз воно гнидне сидить і патякає різну х*рню. А якби в нього хтось з рідних воював би, то він би напевно був би більш емпатичною людиною. Я Кондратюка зневажаю”, — сказав Козловський в інтерв’ю “ЖВЛ”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також він порівняв свій конфлікт з Кондратюком з Путіним, який напав на Україну:

“Чи можна врегулювати відносини з Путіним? Неможливо. З Кондратюком так само”, — резюмував захисник.