Масштабна пожежа сталася у Казанському танковому училищі, що розташоване у Казані, столиці Республіки Татарстан.

Пожежа виникла на другому поверсі в одному з корпусів та перекинулася на покрівлю

У Телеграм-каналі Baza повідомили, що на Оренбурзькому тракті на території училища горять казарми. Пожежі було надано другий ранг займання.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Казанське вище танкове командне Червонопрапорне, ордена Жукова училище (КВТКУ) – вищий військовий навчальний заклад Міністерства оборони Росії. З 2009 по 2017 рік було філією федеральної державної казенної військової освітньої установи вищої професійної освіти «Військовий навчально-науковий центр Сухопутних військ «Загальновійськова академія Збройних Сил Російської Федерації». З березня 2017 року є самостійним військовим навчальним закладом.

У пресслужбі Центрального військового округу уточнили, що пожежа на території училища сталася у підсобному нежитловому приміщенні на другому поверсі однієї з будівель. Причиною, за попередніми даними, стала несправність електропроводки.