Якщо вам на обід набридли звичні перші страви, а хочеться чогось новенького, то приготуйте суп із грибами, курячим філе та сиром. Для ароматного та ситного супу обов’язково використовуйте якісний плавлений сир.

Інгредієнти:

  • вода – 2 л
  • куряче філе – 300 г
  • картопля – 2 шт.
  • печериці – 100 г
  • плавлений сир – 2 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вершкове масло – 1,5 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • зелень

Спосіб приготування:

Промите куряче філе заливаємо холодною водою. Варимо на середньому вогні 25 хвилин від моменту закипання. Виймаємо курячі грудки, нарізаємо кубиком і відправляємо назад в бульйон.

Цибулю та картоплю очищуємо і нарізаємо кубиком.

Моркву очищуємо, нарізаємо брусочками, а гриби — пластинами.

Плавлений сир натираємо на дрібній тертці.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У киплячий бульйон додаємо картоплю і варимо 5-7 хвилин.

На сковороді з олією обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо моркву та гриби. Перемішуємо та обсмажуємо ще 7-10 хвилин.

У бульйон із картоплею викладаємо обсмажені овочі. Солимо і перчимо. Додаємо плавлений сир, постійно помішуючи, до розчинення. Приправляємо зеленню. Знімаємо із плити.