Якщо вам на обід набридли звичні перші страви, а хочеться чогось новенького, то приготуйте суп із грибами, курячим філе та сиром. Для ароматного та ситного супу обов’язково використовуйте якісний плавлений сир.
Інгредієнти:
- вода – 2 л
- куряче філе – 300 г
- картопля – 2 шт.
- печериці – 100 г
- плавлений сир – 2 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- вершкове масло – 1,5 ст. л.
- перець чорний мелений
- сіль
- зелень
Спосіб приготування:
Промите куряче філе заливаємо холодною водою. Варимо на середньому вогні 25 хвилин від моменту закипання. Виймаємо курячі грудки, нарізаємо кубиком і відправляємо назад в бульйон.
Цибулю та картоплю очищуємо і нарізаємо кубиком.
Моркву очищуємо, нарізаємо брусочками, а гриби — пластинами.
Плавлений сир натираємо на дрібній тертці.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
У киплячий бульйон додаємо картоплю і варимо 5-7 хвилин.
На сковороді з олією обсмажуємо цибулю до прозорості, додаємо моркву та гриби. Перемішуємо та обсмажуємо ще 7-10 хвилин.
У бульйон із картоплею викладаємо обсмажені овочі. Солимо і перчимо. Додаємо плавлений сир, постійно помішуючи, до розчинення. Приправляємо зеленню. Знімаємо із плити.