Мало хто може похвалитися тим, що зачіска красиво “лягає” відразу після миття голови. Навіть якщо спробувати популярну сьогодні методику “розумної стрижки”, яка полягає в тому, що волосся залишається об’ємним, без додаткових засобів та інструментів для вкладання не обійтися. Як мінімум під рукою повинен бути фен.

Стилісти стверджують, як би не демонізували використання фену в Мережі, саме завдяки спрямованому теплому потоку повітря можна отримати блискучі і здорові локони. Завдяки ньому кутикули волосків швидше закриваються, а це мінімізує зайві пошкодження і деформацію. Саме завдяки фену волосся стає слухнянішим та об’ємнішим. Але, якщо ви сушите його у ванній кімнаті, такого ефекту точно не зможете помітити. Адже його просто немає.

Справа в тому, що вологе приміщення ванної кімнати зовсім не підходить для сушіння волосся. Особливо, якщо ви робите це відразу після того, як прийняли душ і ще не провітрили в кімнаті.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Через підвищену вологість сушіння волосся уповільнюється. Це також негативно впливає на те, який саме зачіска має вигляд: волога з повітря осідає на локони, вони її вбирають і втрачають і без того нестійкий природний об’єм.

Звичайно, у ванній сушити волосся дуже зручно. У багатьох тут розташоване дзеркало і розетка поряд з ним. Але, якщо ви хочете, щоб ваша зачіска добре трималася і мала об’єм, краще вийти до іншої кімнати або увімкнути витяжку, відкрити навстіж двері, щоб волога вивітрилася і повітря у приміщенні стало таким же сухим, як і в інших частинах квартири.