Росія готує ґрунт для збройної агресії щодо ще однієї країни. Про це повідомили спеціалісти американського Інституту вивчення війни.

Як передає ТСН, в ISW повідомили, що останні новини з невизнаного Придністров’я, де так звані депутати нещодавно попросили у Москви захисту від дій Кишинева, свідчать про те, що Кремль міг націлитись на Молдову, як ще одну країну з пострадянського табору, яка стала на шлях євроатлантичної інтеграції та віддалення від Росії.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Черговим підтвердженням цього припущення стала нещодавня заява глави МЗС РФ Сергія Лаврова на форумі в Туреччині, коли він заявив, що уряд Молдови «рухається стопами Києва».

За словами аналітиків ISW, цими діями Росія має намір посилити протиріччя всередині молдавського суспільства напередодні виборів президента та початку переговори про вступ до ЄС.