З першим весняним теплом у життя увірветься кохання. На представників двох знаків зодіаку чекає дуже насичений період, сповнений ніжності, пристрасті та шалених почуттів.

Астрологи кажуть, що Леви та Риби цілком поринуть стосунки та будуть насолоджуватися гармонією в особистому житті. Самотні зустрінуть щире та взаємне кохання, а сімейні представники знаків зможуть вивести стосунки на новий рівень.

Лев

Весна буде періодом щастя та кохання. Ви знову відчуєте метеликів у животі від шаленої закоханості. Самотні Леви навесні зустрінуть споріднену душу – людину, з якою судилося створити сім’ю.

Особливо сприятливим для романтичних побачень буде травень. Астрологи пророкують, що є високі шанси зустріти кохання під час закордонних подорожей. Хоча спочатку це може сприйматися як випадкове знайомство, але доля розпорядиться інакше.

Ви вмієте швидко ухвалювати важливі та сміливі рішення. І хоч зазвичай ви прагнете контролювати певні ситуації, цього разу варто жити в моменті та насолоджуватися почуттями. На вас чекає особливий травень – сповнений радості та щастя.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Риби

Від природи ви чуйні, щирі та маєте високий рівень емпатії. Можливо, інтуїція давно підказує вам, що скоро на вас чекає багато прекрасних моментів та доленосне знайомство. Ймовірно, зустріч відбудеться вже навесні, з високою вірогідністю – у травні.

Навіть випадкова зустріч може вирішити все. Просто потрібно припинити аналізувати всі можливі сценарії і відпустити травматичний досвід минулих стосунків. Не варто зациклюватися на негативних сценаріях – зрештою, не всі стосунки мають закінчуватися катастрофою. Звичайно, слід бути обережними, але не варто на кожному кроці показувати співрозмовнику свій страх та невпевненість.