В’ячеслав Хостікоєв, син знаменитих українських акторів Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської, служить в одному театрі з батьками – Національному драматичному Театрі імені Івана Франка. Також артист має творче захоплення – він активно займається кінодубляжем.

Про це розповіла мама актора, народна артистка України Наталія Сумська. Дубляжем артист захопився з подачі мами.

“Слава багато дублює – це одне з його улюблених захоплень, – розповідає артистка. – От зараз в кінотеатрах йде фільм “Вонка” – українською головний герой говорить його голосом. І “Дюна” – це теж він. Ми разом граємо у виставах нашого театру – “Незрівнянна”, “Люкс для іноземців”, “Кайдашева сімʼя”. Окремо син грає у “Конотопській відьмі”, “Безталанній”, постановці “Мартин Боруля”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Син мешкає окремо від батьків, однак, за словами мами, родина любить зустрічатися разом: “В Новий рік збиралися, побули разом. Мене тішать такі миті: згадуємо, жартуємо, спілкуємося, пародіюємо. Переносити акторство в звичайне життя – це притаманно нашій сім’ї. Слава – жартівник, це в нього від природи, ще з юності. Цілі концерти нам влаштовує. Молодчина! В нього є комедійний талант, це дуже рідкісний дар”.

Вячеслав Хостікоєв – відомий театральний та кіноартист (“Скажене весілля-3”, “Специ”, “Нитки долі”), а також – один з найбільш затребуваних акторів озвучування. В одному з нещодавніх інтерв’ю Слава зізнався, що світ дубляжу для нього відкрила мама, коли хлопець ще навчався в школі: “Моя мама співпрацювала з однією студією постпродашну. Порекомендувала мене. Коли приїхав на студію, мене одразу кинули на передову: це був великий серіал. А згодом серіал за серіалом, фільм за фільмом і прийшов досвід. Це дуже класна професія”.