Зірковий перукар Джейсон Кольєр з Великої Британії закликав не допускатися чотирьох помилок, коли ви миєте голову. Тоді волосся довше буде блискучим, свіжим та здоровим.

Помилка №1. Двічі наносити шампунь не варто, оскільки його вистачає один раз, якщо ви миєте голову кожного дня або раз на кілька днів. Через надмірне використання шампуню волосся буде ламким і сухим.

Помилка №2. Ви погано змиваєте шампунь або кондиціонер. Дуже часто люди неправильно змивають засіб голови, оминаючи райони потилиці. Цей район треба особливо ретельно промивати водою, інакше – волосся буде жирним та важким. Також можуть почати сіктися кінчики та з’явилася лупа.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Помилка №3. Неправильний кондиціонер та зволоження. Перукар радить для початку перевірити своє волосся. Після миття акуратно потягніть його вниз, якщо повернеться назад – хороший стан і йому треба тільки трохи зволоження; якщо не повертається назад – потрібно використовувати протеїн до щоденного догляду.

Помилка №4. Інтенсивне миття. Якщо дуже сильно масажувати волосся під час миття, то це може спровокувати випадіння, свербіж та інтенсивніше виділення шкірного сала. Змивайте теплою водою, а не гарячою.