Співачка Світлана Білоножко поділилася з журналістами тим, як вона переживає смерть чоловіка, народного артиста України Віталія Білоножка.

Віталій Білоножко пішов з життя 9 січня 2024 року. Причиною смерті став цукровий діабет, який ускладнився на тлі сильного стресу, викликаного повномасштабною війною.

Світлана Білоножко розповіла, що її чоловік постійно переймався ситуацією в країні. Це дуже шкодило його здоров’ю.

“Я казала йому, щоб він хоч якось бережи себе”, – згадує Світлана.

“Ми лікувалися, він приймав ліки. Але одного вечора йому стало зле. Я викликала швидку, його госпіталізували. Спочатку його стан покращився, але потім його серце не витримало”, – додала вона. 

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Світлана Білоножко зізнається, що їй дуже важко пережити втрату чоловіка: “Це трагедія для нашої сім’ї… Для мене це кінець світу. Я не розумію, що його немає… Мені здається, що він весь час поруч. Я з кимось говорю і думаю: “Давайте запитаємо Віталіка”, а потім ловлю себе на думці, що його вже немає. Він завжди сниться мені, гладить по голові, але потім я прокидаюся і розумію, що його немає”.

Світлана Білоножко знаходить підтримку у своїх дітях та онуках. “Я тримаюся заради них… Я знаю, що Віталій би цього хотів”.