Росія найближчим часом може зіткнутися з «чорним лебедем», який за рівнем небезпеки для режиму буде набагато гіршим, ніж бунт Пригожина. Таку думку висловив відомий політолог Валерій Соловей.

За словами фахівця, той факт, що Кремль має проблеми, став зрозумілим після масової участі росіян у зборі підписів за антивоєнного кандидата в президенти РФ Бориса Надеждіна.

Соловей вважає, що всі ці люди поки що не готові до будь-яких радикальних кроків, але все може змінитися в умовах нової кризи.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як зазначає політолог, спровокувати її можуть безперервні проблеми з ЖКГ або дефіцит палива на тлі операцій ЗСУ щодо знищення російських НПЗ.

“Сам факт прильоту нового “чорного лебедя” практично неминучий, а ймовірність, що він виявиться набагато руйнівнішим для системи, ніж заколот Пригожина, дуже висока”, – вважає Соловей.