Цибуля є одним з найпопулярніших овочів на столі, тому більшість людей закуповуються ним про запас, зберігаючи певну кількість в холодильнику.

При цьому досвідчені кулінари завжди поміщають кілька головок цибулі також і в морозильну камеру, що допомагає їм у процесі приготування страв.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Як відомо, цибуля при нарізці виділяє сполуки, які подразнюють слизову оболонку очей, викликаючи сильний дискомфорт, що супроводжується печінням та підвищеною сльозотечею.

Але, виявляється, позбавитися такого побічного ефекту дуже просто. Все, що потрібно – охолодити овоч до мінусової температури. Після цього в ньому перестануть бути активними цитоплазми, які відповідають за подразнення слизових.