Курятина – це завжди дієтично та корисно. А курятина з овочами – це ще й джерело великої кількості поживних елементів та неймовірна смакота. Готується ця страва досить швидко, тобто зі збереженням вітамінів.

Рецептом курятини з овочами у томатному соусі в Instagram поділилась фудблогерка з ніком sni_danke. Для приготування цього обіду вона використала курячі стегна.

Інгредієнти

  • Курячі стегна – 600 г
  • Солодкий перець – 2 шт.
  • Баклажани – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Шпинат – жменя
  • Томати – 1 банка
  • Сіль
  • Перець
  • Цукор – 1 ч.л..
  • Паприка – 1 ч.л.
  • Зелена цибуля – для подачі

Спосіб приготування

Нарізаємо овочі. Баклажани обсмажуємо до готовності на оливковій олії, знімаємо з вогню та відкладаємо

Стегна солимо, перчимо та додаємо улюблені спеції. Обсмажуємо на сковороді до золотої скоринки. Відкладаємо.

У тій самій сковороді обсмажуємо цибулю та часник. Додаємо болгарські перці.

Додаємо томати, цукор, та паприку. Тушкуємо.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Викладаємо баклажани та шпинат.

Додаємо на сковороду курку та топимо її в соусі. Накриваємо кришкою й тушкуємо до готовності.

Присипаємо зеленню перед подачею.