Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний провів телефонну розмову з начальником Генерального штабу Збройних Сил Республіки Польща генералом Вєславом Кукулою. 

Під час розмови Залужний розповів генералові про ситуацію на фронті та обговорив можливі шляхи подальшої співпраці між Україною та Польщею.

Залужний повідомив, що українські війська продовжують утримувати свої позиції та завдають втрат російським окупантам. Він також поінформував Кукулу про те, як Збройні Сили України протидіють ворожим ракетним ударам.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Я запросив генерала Кукулу до України, щоб ми могли разом попрацювати в бригадах та на пунктах управління. Це допоможе нам краще зрозуміти потреби наших військ та обмінятися досвідом”, – зазначив Залужний.

Кукула висловив підтримку Україні у війні з Росією та запевнив, що Польща продовжуватиме надавати допомогу нашій країні.