Приготувати гречку може навіть дитина, але щоб каша вийшла розсипчастою, недостатньо просто кинути крупу у воду і довести до кипіння.

Як розповів відомий український кулінар Євген Клопотенко, із гречкою перед цим слід провести одну просту маніпуляцію, яка покращить смак страви.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Необхідно додати на розігріту сковороду невеликий шматочок вершкового масла, після чого висипати крупу і прожарити її протягом трьох хвилин. Далі кашу слід варити, як завжди, або в бульйоні.

«Гречка вийде смачнішою та насиченою за смаком, якщо відварити її в овочевому, грибному чи м’ясному бульйоні», — пояснив Клопотенко.