У Криму кілька диверсанток провели зухвалу операцію з ліквідації десятків окупантів за допомогою отрути. Інформацією щодо цього недавно поділився відомий Telegram-канал «Кремлівська табакерка».

Як пише ресурс, ФСБ провело спробу затримання підозрюваних кілька днів тому в Ялті, але ті, відстрілюючись, зуміли втекти від російських силовиків.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За даними Telegram-каналу, жінки могли бути причетні до отруєння 46 військових. Посилаючись на внутрішню документацію спецслужб, до якої було отримано доступ, «Кремлівська табакерка» пише, що диверсантки були, ймовірно, готові до переслідування та успішно зникли на території Криму, кинувши машини на виїзді з Ялти.

«Де диверсантки зараз ми не знаємо. Внаслідок стрілянини загинули троє співробітників ФСБ. Ще двоє поранено, один із них тяжко», — цитує ресурс документ.