Чи не кожна людина хоча б раз у житті перебувала в ситуації, коли потрібно швидко розморозити м’ясо з морозильної камери, щоб приготувати щось смачне на вечерю.

Більшість для цього вдається до традиційних заходів: кладуть м’ясо в окріп або розігрівають у мікрохвильовій печі. Однак ці способи краще не використовувати, адже смакові якості м’яса втрачаються.

Натомість спробуйте інший метод, який займе лише 10 хвилин вашого часу. М’ясо залишатиметься твердим, однак його можна буде порізати на шматки і приготувати.

Для цього в доволі глибокій ємності з водою розчиніть одну столову ложку цукру. Орієнтовна температура рідини – 40-45 градусів.

Ретельно розмішайте воду, щоб цукор повністю у ній розчинився. А потім занурте шматок м’яса в рідину. Водночас потрібно витягнути продукт з пакету.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Через десять хвилин змийте солодку воду з цукром – і можете сміливо розпочинати приготування.

Такий спосіб розморожування заощаджує ваш час (адже потребує лише 10 хвилин) та підходить для будь-якого виду м’яса. Він допоможе йому зберегти свою свіжість і текстуру, а ще смак готової страви стане значно яскравішим.