Буряк є одним з найкорисніших та бюджетних овочів, який можна використовувати у сирому, вареному та запеченому вигляді для приготування різних страв. Але, варто зазначити, що буряк довго вариться.

Кулінарка Ксенія поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як лише за 10 хвилин приготувати м’які буряки без плити та духовки.

Спосіб приготування:

Миємо, очищуємо і нарізаємо на 4 частини буряк.

Викладаємо буряк у пакет, додаємо воду. Пакет слід щільно зв’язати.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Перекладаємо у миску і відправляємо в мікрохвильову піч на 10-15 хвилин.

Буряк вийде дуже м’яким, соковитим і колір при цьому буде дуже насиченим!