Колекціонер військової техніки з Великобританії знайшов скарб у старому танку, але врешті-решт залишився без гроша в кишені. Про це повідомило видання Daily Star.

Нік Мід із Нортгемптоншира обміняв у іншого колекціонера армійську вантажівку та самохідну гармату на китайську копію Т-55, яка брала участь у війні в Кувейті.

При ремонті техніки Нік виявив кілька злитків золота, які були заховані у бензобаку бронетехніки. Передбачається, що туди їх помістили іракські військові ще 1990 року.

Мід як законослухняний громадянин відразу ж заявив про знахідку в поліцію.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Тепер шкодую про це. Я сподівався на винагороду, але не отримав нічого. Якби знав, що так буде, то відрізав би собі шматочок». – зізнався він в інтерв’ю.

Коштовність, до речі, так і не знайшла свого законного власника. Правоохоронні органи Сполученого Королівства досі намагаються встановити, кому належали зливки, ціна яких становить 2 мільйони фунтів.