Українців обурив виступ артистів “Дизель шоу”, які дозволили собі жарти про українців, яким доводиться жити під російською окупацією.

Під час чергового виступу артисти показали сценку, як українців на окупованих територіях відзначають новорічні свята. Зокрема, актори грали українську родину, в якій чоловік переглядає по телевізору пропагандистські новини, а його дружина попереджає, що він ризикує перетворитися на зомбі.

Раптом лунає стук у двері, чоловік промовляє: “Знову ці чмобіки прийшли гроші на горілку просити”. Однак на порозі з’явився Святий Миколай.

“Поки ви на території України, ви всі – вільні люди. Я 70 років при радянському союзі був в окупації, нічого, все минає”, – промовив актор у костюмі Миколая.

За ним до оселі заходять російські солдати. Актори вирішили грати їх, зображуючи нерозумних та алкозалежних людей.

Родина ховається, а святий Миколай починає вчити росіян, як їм правильно жити.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Подібні жарти розлютили українців, які обурилися ставленням до людей, що живуть під російською окупацією – адже це зовсім не жарти.

Один з користувачів прокоментував виступ артистів: “Ця хрінь дуже шкідлива, адже цільова аудиторія, яка дивиться подібне, думає, що ворог тупий і нащо кидати гроші на армію, якщо Ванька сам полізе до пакета, стане на шкурку від банана і вмре”.

Дехто з дописувачів висловив переконання, що настав час вимагати заборони подібних шоу.