В оточенні Володимира Путіна могли завестися люди, які навмисно шкодять публічному іміджу кремлівського автократа. Така підозра у багатьох з’явилася після проведення главою РФ «Прямої лінії», яка запам’яталася багатьом росіянам очевидними дивностями.

Перше, на що звернули увагу глядачі, — це колірна гама студії. Прямо за спиною у Путіна знаходився величезний екран, на який було виведено напис «Підсумки року 2023» на жовто-блакитному тлі, що створювало асоціацію з українським прапором.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, у студії постійно з’являлися нібито справжні повідомлення президенту від росіян, причому багато з них виводилися на монітори дуже вчасно.

Наприклад, коли Путін впевнено говорив про успіхи в економіці, на екрані біля нього красувалося питання: «Чому ваша реальність розходиться з нашою дійсністю?»