Що подарувати татові і мамі на Новий рік 2024, щоб у них поліпшився настрій навіть в ці важкі для України дні? Звичайно, ви можете просто подарувати гроші в красивому конвертику, адже додаткові кошти потрібні завжди, а особливо людям літнього віку.

Однак, можна також звернути увагу на практичні подарунки. Наприклад, якщо у батьків спільне захоплення чи одне бажання, зупиніться на парному подарунку.

Щоб думати, що подарувати мамі і татові на Новий рік 2024, скористайтеся нашим переліком з цих чудових ідей:

  1. Фотоальбом зі старими фотокарточками — наші мами і тати люблять насолоджуватися спогадами, а тому такий подарунок батькам на Новий рік стане чудовою можливістю показати, що вам також важливі теплі родинні моменти.
  2. Електронна книга на двох — не забудьте заздалегідь завантажити в її пам’ять улюблені книги мами і тата. Такі книги легко читати, коли немає світла, адже екран підсвічується. Вибирайте моделі, в яких можна змінити розмір шрифта.
  3. Іменні халати — це практичний і корисний подарунок, який можна використовувати кожного дня.
  4. Термочашки — для того, аби прогулянка чи поїздка на дачу стали ще комфортнішими. А ще в термочашках супи, чаї, кава та інші рідини залишатимуться теплими довший період часу. Це важливо в умовах постійного вимкнення електроенергії.
  5. Два крісла-качалки — якщо батьки люблять проводити свій час за читанням книг, газет чи журналів, тоді такий новорічний подарунок їм повинен сподобатися.
  6. Робот-пилесос — якщо часто вимикається електроенергія, цей помічник стане незамінним. Адже він може працювати і тоді, коли немає світла.
  7. Настільна лампа — за умов війни краще зупинитися на компактному варіанті, який може працювати від USB чи на акумуляторах. В темряві сидіти не надто приємно, а з настільною лампою завжди можна щось зробити по дому.
  8. В’язані шарфи і рукавиці — що подарувати на Новий рік мамі і татові, щоб вони відчули вашу турботу і любов? Саме такі парні набори стануть у пригоді в холодну погоду та навіть додатково зігріють, коли в квартирі вимкнеться опалення.
  9. Набір продуктів для святкування Нового року 2024 — екзотичні фрукти, дорогі крафтові сири і різноманітні нарізки стануть досить практичним подарунком. А сьогодні, як ніколи, важливо подарувати батькам трішки казки і свого тепла.
  10. Обігрівач або електрокамін — дуже потрібна річ в будь-якому домі, адже літні люди люблять залишатися в теплі, а якщо зима досить холодна, звичайного опалення може не вистачати. Особливо такий подарунок буде актуальним зараз, коли в Україні склалася проблемна ситуація з теплом та електропостачанням через російські обстріли.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Символічні подарунки батькам на Новий рік 2024

Обираєте, що додати до основного подарунку, щоб батькам було приємно? Такі невеличкі сюрпризи можуть принести трішки тепла в ці важкі часи:

  • дерев’яний “вічний” календар, щоб не потрібно було його змінювати щороку;
  • брелоки з драконом або на зимову тематику;
  • ключниця або крючок для ключів з символом прийдешнього року;
  • декоративна подушка з дракончиком;
  • якщо ви не знаєте, що подарувати мамі на Новий рік, щоб вона отримала справжнє задоволення, тоді спечіть разом зі своїми дітьми імбирні пряники або печиво за її фірмовим рецептом;
  • магнітики на холодильник — можна у вигляді ялинкових прикрас, з символом Нового року 2024 чи просто в зимовій тематиці;
  • ялинка в горщику — вона підійде і в тому випадку, коли ви думаєте, що купити татові на Новий рік, і коли обираєте подарунок мамі, адже її можна пізніше посадити на ділянці, щоб насолоджуватися красою щороку.