Чоловік акторки Катерини Тишкевич – актор Валентин Томусяк – вперше вийшов на зв’язок після новин про її госпіталізацію.

Відомо, що артистка опинилася в реанімації, де вже понад тиждень бореться за життя. Змучений Томусяк в Instagram розповів, що Катерина нині перебуває у відділенні інтенсивної терапії. Тож її стан залишається тяжким, однак є покращення.

“Я зараз біля дверей інтенсивної терапії, де в одному з боксів лежить Катруся, очікуємо, поки нас впустять, аби побачити її. Нам прийшов рахунок, тож ми маємо вже розбивати банку. Перед тим, як її розбити, я б хотів вам всім і кожному окремо подякувати за вашу підтримку, донати, за кожну копійочку”, – повідомив Валентин.

Катерина Тишкевич у лікарні / © instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k
  • Катерина Тишкевич у лікарні / Фото: instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також Томусяк подякував всім, хто відгукнувся та допоміг донатом. Окрім того, актор закликав усіх вірити, що Катерині обов’язково стане краще.

“Дехто питав, яка ще потрібна допомога…Повірте, кожна ваша молитва, кожне ваше побажання та навіть просто думка вже є підтримкою і допомогою. Це те, що дає сили триматися”, – поділився Валентин.

Валентин Томусяк / © instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k
  • Валентин Томусяк / Фото: instagram.com/t.o.m.u.s.y.a.k