Гурт “Антитіла” поділився новими світлинами свого фронтмена Тараса Тополі. На цих фото музикант стоїть біля перевернутої легкової автівки білого кольору та тримається за голову. На його чолі видніється кров.

У дописі гурту в Інстаграм, де з’явилися ці світлини, незрозуміло, коли сталася аварія, в якій постраждав Тополя. Однак можна припустити, що світлини були зроблені ще 2014 року, коли гурт “Антитіла” почав займатися волонтерством.

У своєму дописі учасники гурту показали світлини що свідчать про їхнє заняття волонтерством.

“Волонтерство з 2014 року є невіддільною частиною як життя гурту “Антитіла”, так і нашої творчості. Сьогодні наша справа продовжується в діяльності нашого благодійного фонду і забезпеченням військового фронту життєво необхідним. Усі наші ресурси в тилу та на передовій спрямовані лише на одне – ворог має бути знищений”, – йдеться в описі до фото.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Музиканти зауважили, що саме волонтерство в Україні може стати прикладом для всього світу.

“З 2014 року українське волонтерство пішло на війну, і саме там, на фронті, люди роблять титанічну справу задля того, щоби Україна існувала. А ми, в тилу, маємо стояти всі плечем до плеча за нашу країну, продовжуючи невпинну роботу. І так має бути до Перемоги”, – додали музиканти.