В українському сегменті соцмереж з’явився новий «мем». Його джерелом стала реакція харківського школяра на появу у класі Володимира Зеленського.

Хлопчик, не приховуючи емоцій, схопився за голову і здивовано розплющив рота, смішно витріщивши очі. Цей момент потрапив в об’єктиви телекамер, після чого відразу став основою для створення різноманітних колажів і «фотожаб».

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Зазначимо, смішний момент стався під час візиту президента України до «метрошколи» — спеціальних класів у харківській підземці, які були споруджені, щоб місцеві учні могли продовжувати уроки навіть під час повітряної тривоги.

Загалом у місті сформовано 105 класів, у яких навчаються понад дві тисячі дітей. Уроки відбуваються на станціях “Університет”, “Перемога”, “Тракторний завод”, “Метробудівників” та “Академіка Павлова”.