Слідчо-оперативна група поліції Києва приїхала до СІЗО, де перебуває нардеп Олександр Дубінський, аби перевірити інформацію про нібито його побиття.

З’ясувавши обставини події, правоохоронці не змогли підтвердити факти завдання йому якихось тілесних ушкоджень. Про це йдеться на Facebook-сторінці поліції Києва.

Зазначається, що поліція справді отримала повідомлення від адвоката Дубінського про те, що його підзахисний, який перебуває у слідчому ізоляторі через повідомлення у державній зраді, отримав тілесні ушкодження внаслідок побиття.

Щоб підтвердити або спростувати заяву, до пенітенціарної установи прибули правоохоронці. Судове-медичне дослідження все ж не змогло підтвердити це.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Проте адвокати нардепа не зупиняються та вже накинулися на представників влади, які нібито ніяк не відреагували. Вони заявили, що Дубінського перевели в одиночну камеру з відеоспостереженням за сприянням народного депутата (про кого саме йде мова, не повідомили). Адвокати поскаржилися на слідчих ДБР, які не розглянули заяву про заходи безпеки.

Крім цього, сторона захисту Дубінського заявила, що судово-медичне дослідження не проводилося, бо нардепа “не дозволили вивезти із СІЗО”.