Чоловіки та жінки тисячоліття жили на різних ієрархічних щаблях, і майже завжди жінки перебували стосовно протилежної статі на других ролях. Але за останні сто років усе змінилося.

З поширенням освіти жінки почали боротися за свої права, що призвело до радикальних змін у суспільній свідомості, і сьогодні ніхто вже не ставить під сумнів рівноправність всіх людей.

На додаток, багато жінок у наші дні вважають, що чоловіки їм не потрібні зовсім, тому зараз навколо стає все більше тих, для кого самотність — це усвідомлений вибір.

Якщо ж говорити про вік, до якого жінка потребує чоловіка, то назвати конкретну цифру не вдасться. Все залежить від бекграунду людини.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Якщо жінка все своє життя з юних років провела на самоті і це є її рішенням, то так вона може прожити до глибокої старості, не відчуваючи жодних проблем.

А ось жінки, які з молодості перебували у стосунках, із роками лише зміцнюють свою залежність від другої половинки.