Російська актриса та гумористка Клара Новікова, що є уродженкою України, після довгої перерви дала сольний концерт у московській залі “Мюзік-холу”.

76-річна акторка під час виступу з гордістю заявила, що народилася в Києві, тому “тяжко переживає події”, які сьогодні “розгортаються” в Україні.

Під час концерту артистка час від часу розмовляла українською мовою. В один момент позаду неї на екран вивели картинку з жовто-синім прапором.

У соцмережах росіяни звинуватили акторку у підтримці України та забажали для неї покарання.

Сама Новікова заявила, що нічого не знала про український прапор, який з’явився за її спиною під час виступу. Артистка зауважила, що вона ділилася з глядачами своєю історією й показала фото улюбленої вулиці у Києві.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Ніякого прапора України я не показувала. У мене такого немає в концерті… Там були фотографії моєї улюбленої вулиці у Києві. Я жила у Києві, закінчила там школу, вступила до училища. Там поховані батьки. Там живуть мої подруги. Я ж не можу зректися свого дитинства”, – додала вона.

Зазначимо, що останні 50 років Новікова живе у Москві.